Veranda op maat
Neem contact op

Maatwerk veranda

Wilt u een veranda op maat laten maken? Open aan de tuinzijde, met dichte wanden, glas, screens of louvres? Wij maken voor u een unieke maatwerk veranda! Omdat een veranda eigenlijk altijd aan één zijde tegen de woning wordt gemonteerd is het extra belangrijk dat de stijl en maatvoering naadloos aansluit. Bestaande ramen en deuren vallen onder de veranda en het nieuwe dak moet perfect aansluiten op de achtergevel van de woning. Ook kan het nodig zijn om met lichtkoepels of een lichtstraat voldoende daglicht onder de veranda te krijgen zodat het in huis niet te donker wordt.  

Veranda op maat met plafond S&G Tuintotaal
Maatwerk veranda lichtdoorlatend S&G Tuintotaal

Houten veranda op maat

Onze maatwerk veranda’s maken wij van diverse houtsoorten zoals geïmpregneerd Scandinavisch Vuren of gedroogd en geschaafd blank Douglas. Dit Douglas kunnen wij ook in iedere gewenste kleur aanleveren, dit wordt dan vooraf 2x rondom gespoten. 

Wij maken veranda’s met EPDM platdak of schuin aflopend dak met licht doorlatende polycarbonaat kanaalplaten. Boeidelen en/of plafond kan afgetimmerd worden met gegronde watervaste multiplex voor een strakke look.

 

Veranda ontwerp en advies

Bezoek onze showroom en showterrein waar wij op basis van enkele voorbeeldopstellingen de mogelijkheden voor uw veranda op maat kunnen laten zien. Breng een foto mee van de plaats waar u de veranda wil plaatsen en neem alvast globaal wat afmetingen voor een juist ontwerp en prijsindicatie. Voordat wij uw veranda op maat gaan maken komen we het zelf ter plaatse inmeten.

Al onze maatwerk veranda’s worden door ons geplaatst inclusief dakbedekking, sommige kunnen ook als bouwpakket worden geleverd. Naar wens kunnen wij ook zorgen voor het grondwerk, de fundatie, vlonder of vloer, isolatie, elektra en glasschuifwanden.

Showmodel veranda op maat S&G Tuintotaal
S&G Tuintotaal maatwerk Douglas veranda met lichtstraat

Inclusief dakbedekking en lichtstraat

Al onze maatwerk veranda’s worden door ons geplaatst inclusief dakbedekking en lichtstraat, sommige kunnen ook als bouwpakket worden geleverd. Naar wens kunnen wij ook zorgen voor het grondwerk, de fundatie, vlonder of vloer, isolatie, elektra en glasschuifwanden.

 

Voorbeelden en maatwerk realisaties

Kijk naar de S&G maatwerk veranda’s, tuinhuisjes & overkappingen of Trendhout buitenverblijven voor meer informatie en foto’s van diverse realisaties. Kom daarna gerust naar onze showroom en laat u uitgebreid informeren over een veranda passend bij uw woonwensen.

Meer inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunnen wij de materialen, kwaliteit, afwerking en opties laten zien met diverse voorbeeldopstellingen.