S&G maatwerk
Tuinhuisjes & overkappingen
Bekijk enkele realisaties

S&G maatwerk tuinhuisjes en overkappingen

In eigen werkplaats maken wij houtskeletbouw tuinhuisjes en terrasoverkappingen geheel op maat. Onze eigen monteurs zorgen vervolgens voor vakkundige montage. Kwaliteit met oog voor detail en afwerking.

Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden en gaan hierbij uit van uw wensen. Samen komen we tot een ontwerp dat we verder uitwerken. Vervolgens kunnen we u alle werk uit handen nemen, van het maken van de fundatie tot het aansluiten van de elektra.

Maatwerk fitness ruimte en berging op kleur S&G Tuintotaal
Maatwerk tuinkantoor zwart S&G Tuintotaal

Houtskeletbouw tuinhuisjes

De wanden van onze maatwerk tuinhuisjes bestaan uit houten frames, met of zonder hoekpalen, welke betimmerd worden met onderhoudsvrije hogedruk geïmpregneerde Zweeds Vuren of kunstmatig gedroogde blank Douglas planken.

Dit kunnen rabatdelen zijn maar bijvoorbeeld ook (zwarte) potdekselplanken voor een meer landelijke uitstraling. Met sponningplanken, horizontaal of verticaal, krijg je juist een hele strakke look. Wij kunnen ook alles in de gewenste kleur aanleveren.

Terrasoverkappingen

Een veranda aan uw woonhuis of een vrijstaande loungeruimte achter in de tuin? U kunt veel vaker en langer buiten genieten met een terrasoverkapping, om heerlijk te relaxen in uw lounge-set of lekker buiten te koken in uw buitenkeuken.

Met glazen schuifwanden is een overkapping ook heel geschikt als chillruimte voor de (tiener)kids. Of plaats er een barretje in en het wordt uw mancave.

Tuinhuisje en overkapping sfeer S&G Tuintotaal

*S&G MAATWERK 10% ZOMERBONUS !

Bestel nu uw S&G maatwerk tuinhuisje, terrasoverkapping of carport en zoek er t.w.v. 10% GRATIS buitenverlichting en elektra bij uit! Ook plaatsen wij dan nog deze zomer zodat u meteen kunt genieten! Alleen bij bestelling in de actieperiode van 21 juni t/m 20 juli.

Meer inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunnen wij de materialen, kwaliteit, afwerking en opties laten zien met diverse voorbeeldopstellingen.