Solar tuinverlichting
Naar tuinverlichting algemeen

Solar tuinverlichting

Géén kabel leggen en géén installatiekosten maar toch uw tuin sfeervol verlichten. Dat klinkt te mooi om waar te zijn (en vaak is het dat ook) maar wij hebben goede sfeervolle tuinverlichting op zonne-energie die wél doet wat het beloofd. Volwaardige sfeervolle buitenverlichting die bij voldoende zonlicht overdag moeiteloos de hele nacht brandt.

Juist omdat de hoeveelheid licht en de lichtkleur niet op een webshop te beoordelen zijn hebben wij van de solar tuinverlichting alle modellen brandend opgesteld in een donker deel van onze showroom. Bespaar u de teleurstelling van bestellen op een webshop en kom met eigen ogen beoordelen of zonne-energie voor u een goed alternatief is.

Solar tuinverlichting Paris S&G Tuintotaal
Solar tuinlamp SG31 S&G Tuintotaal

Zonne-energie tuinverlichting

Géén stroomverbruik doordat het geïntegreerde hoogwaardige zonnepaneel in 3 tot 8 uur de ingebouwde accu volledig oplaadt. Door accu besparende technologie zal het licht automatisch stapsgewijs dimmen wanneer de accu leeg raakt.

Let goed op bij de aanschaf van tuinlampen op zonne-energie: vaak wordt bespaard op stroomverbruik door een laag wattage ledlamp in te bouwen en dan heb je maar weinig licht, of door ongezellig koud wit licht toe te passen omdat dit met minder stroomverbruik meer licht geeft. Meestal is dit niet wat je wil maar dat zie je pas als de solar lampen in de tuin staan. Laat ons u goed adviseren en kom kijken in onze showroom.  

Solar buitenlamp

Alle solar buitenlampen zijn voorzien van een licht/donker sensor zodat deze pas bij schemer automatisch inschakelen. Dit geldt zowel voor de staande pilaarlampen als voor de wandlampen die aan de muur kunnen worden bevestigd. Dé oplossing als er op de gewenste plaats geen stroomaansluiting beschikbaar is.

Daarnaast hebben wij ook solar buitenlampen met bewegingsmelder, deze branden op volle sterkte als er iemand langs loopt en gaan daarna in besparingsstand of uit. Hier hebt u ook in de winter de hele nacht plezier van. Ideaal voor dat donkere hoekje bij de afvalcontainers, bij het tuinhuisje, bij de tuinpoort of bij uw huisnummer aan de voordeur. Ook hiervan hebben wij diverse modellen in onze showroom.

Solar wandlamp met sensor SG Tuintotaal
Solar wandlamp 4-z S&G Tuintotaal

Solar schuttingverlichting

Sfeervolle up&down of zelfs 4-zijdig schijnende wandlampjes zonder bedrading zo op de schutting of muur te schroeven. Warmwitte LED tuinverlichting in een handomdraai aangebracht zorgt voor jarenlang dat beetje extra sfeer in uw tuin.

Omdat bij dit type wandlampjes het zonnepaneeltje niet naar boven is gericht, heb je het beste resultaat als de wandlampjes gericht zijn op het zuiden. Door de iets schuin geplaatste zonnepanelen heb je ook als dat niet kan het hele tuinseizoen voldoende effect van deze lampjes.  Bovendien zijn ze eenvoudig los te klikken van de schutting om ze een keer in de volle zon te laden, doe dit af en toe voor een lange levensduur.

Tuinspots solar

Zelfs voor prikspots hebben wij goede oplossingen op zonne-energie. Om voldoende zonlicht op te vangen zijn onze solar prikspots voorzien van een iets groter zonnepaneel. Ook hierbij is het van belang dat je vooraf komt beoordelen of de beoogde spot doet wat je er van verwacht, daarom hebben wij de spots brandend in onze verduisterde showroom.

Solar prikspot detail S&G Tuintotaal
Solar tuinverlichting met app S&G Tuintotaal

Smart solar tuinverlichting

Onze slimme solar tuinverlichting is met een app op uw telefoon te bedienen, ook kleur aanpassen of dimmen is dan mogelijk met de bijgeleverde Android/iPhone app. Maar denk ook aan een timerfunctie zodat de solar tuinverlichting ’s nachts vanaf de ingestelde tijd automatisch uitschakelt, u spaart hiermee de accu zodat er meer stroom is voor de avonduren!

Een greep uit onze collectie:

Inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

Wij zijn dé specialist in tuin- en buitenverlichting en hèt adres voor maatwerk en montage van al uw tuintimmerwerk.