TrendHout buitenverblijven
Bekijk enkele realisaties

TrendHout met karakter

Nieuwe trends vertaald naar een uniek assortiment buitenverblijven met karakter, dat is TrendHout! Al jaren zijn wij officieel dealer en wij ontwerpen op basis van uw wensen de ideale opstelling en indeling, en wij laten u in onze showroom de kwaliteit en afwerking van de materialen zien. Wij denken graag met u mee over de voor- en nadelen van de talloze opties.

TrendHout tuinkamer Florence SG Tuintotaal
TrendHout moderne terrasoverkapping Palermo SG Tuintotaal

Strak & modern

Met de Verona en Palermo series combineert u platdak met strakke of zelfs helemaal geen dakoverstekken. Dit resulteert in een heel modern ontwerp wat we verder geheel naar wens kunnen indelen. 

Wij hebben een showmodel Palermo in onze showroom!

Wel platdak maar iets landelijker? Met de Toscane, Siena, Florence, Refter XL, Casa of Mensa serie hebben we voor iedereen wat wils.

Kapschuur & zadeldak

Met de Hofstee, de Hoeve, de Stee, de Heerd en de Deel is er volop keus in kapschuren. Een kapschuur kenmerkt zich door de ongelijke schuine dakvlakken. De Zadeldak XXL en XL hebben een gelijkzijdig dak, evenals de wat minder steile Betula. De ambachtelijke constructies met zwaluwstaart en/of pen-en-gat verbindingen komen hier mooi tot hun recht. 

Trendhout kapschuur De Stee SG Tuintotaal
TrendHout aanbouwtuinkamer Lucca S&G Tuintotaal

Aanbouwveranda

Met de Ancona en de Lucca series heeft u een veranda welke direct aan het huis wordt gebouwd zodat u zo vanuit de woonkamer uw tuinkamer binnen stapt. Met Steellook ramen en deuren en een lichtstraat in het dak voorkomt u dat het binnen te donker wordt. Alles kan 2x rondom op kleur worden gespoten zodat het perfect past bij uw woonhuis.

Wij hebben een showmodel Lucca op ons showterrein!

Configurator

Voor het TrendHout programma werken wij met een configurator waarmee we uw huisje en/of overkapping kunnen samenstellen en een 3D impressie kunnen laten zien. Wanden, ramen en deuren plaatsen we meteen waar u dat wil en u heeft direct een prijsindicatie.

TrendHout 3D tekening tuinhuis en overkapping S&G Tuintotaal

Enkele realisaties:

Inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunnen wij de materialen, kwaliteit, afwerking en opties laten zien met diverse voorbeeldopstellingen.