Tuinverlichting & buitenverlichting
Unieke showroom

Dé tuinverlichting winkel

In onze winkel in Sint Michielsgestel vindt u de grootste collectie buitenverlichting voor uw huis & tuin waarvan ruim 1000 modellen zijn opgesteld en aangesloten zodat u deze brandend kunt zien.

Moderne en strakke tuinverlichting of klassiek en landelijk, een natuurlijke uitstraling of exclusief. Antraciet, zwart of wit aluminium of gecoat in een kleur, gegalvaniseerd staal, roestvrijstaal, cortenstaal of hout. De meeste gerenommeerde merken hebben wij in onze collectie, alles met jarenlange garantie. De tuinlampen worden geleverd inclusief led lichtbronnen, bijpassende grondverankering en aansluitmateriaal, ook kunnen wij het plaatsen en aansluiten voor u verzorgen.

Kiest u voor 230 volt met grondkabel of 12 volt met prikkabel en transformator? In onze winkel hebben wij beide. Wij informeren u graag over de voor- en nadelen zodat u de juiste keuze kunt maken.

In onze donkere binnentuin demonstreren wij graag het effect van tuinspots en grondspots. De juiste lichtsterkte, lichtbundel en lichtkleur bepalen het uiteindelijke eindresultaat.

Laat u inspireren door onze site en kom daarna naar onze showroom.

QR-code voor extra voordeel in de showroom!

Tuinverlichting lichtplan S&G Tuintotaal

Lichtplan en tuinverlichting advies

Wij kunnen u deskundig adviseren bij uw keuze. Breng uw tuinplan of schets op papier mee of mail deze voorafgaand aan uw bezoek. Bij een bestaande tuin zijn enkele foto’s ook handig.

Aan de hand van uw wensen en smaak geven wij een advies over het aantal lichtpunten, lichtaccenten, de exacte plaatsing, hoogtes en lichtsterktes, maar ook over hoe u een afwisselend maar toch samenhangend geheel krijgt. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden om dit te schakelen, handmatig, automatisch of met een app op uw telefoon. Hierbij denken we zowel aan de sfeer als aan functionaliteit en veiligheid. Zonder licht geen tuin!

Wij staan voor u klaar om samen met u een persoonlijk lichtplan op te stellen.

Tuinverlichting schutting

Een schutting is uitermate geschikt om tuinverlichting aan te bevestigen. Downlighters of up&downlighters kunnen behalve aan het woonhuis ook prima aan de schutting worden bevestigd, doordat het lichtpunt dan wat hoger zit verlicht je de onderliggende border of het onderliggende terras. Om zoveel lichtspreiding te krijgen zou je anders best een hoge lantaarn moeten plaatsen. Een mooie schutting kun je natuurlijk ook vanuit de grond met grondspots of prikspots aanlichten.

In-Lite 12V sfeer Big Cubid S&G Tuintotaal
Tuinlampen op zonne-energie

Tuinlampen op zonne-energie

Volwaardige draadloze buitenverlichting op groene zonne-energie, geen stroomkabels nodig, geen stroomverbruik, geen graafwerkzaamheden, geen installatiewerk, duurzaam en milieuvriendelijk:  het klinkt haast te mooi om waar te zijn! 

Vaak is het dat helaas ook maar onze nieuwste generatie tuinlampen op zonne-energie maken het waar. Door het juiste type zonnepaneel te combineren met de juiste accu en ledlamp kan de verlichting tot wel 15 uur automatisch ingeschakeld blijven en heb je sfeervol warm licht vergelijkbaar met een 40 tot 60 watt gloeilamp. 

Wij hebben deze tuinlampen op zonne-energie brandend in een donker deel van de showroom zodat u het zelf kunt beoordelen.

Enkele van onze merken:

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

In Sint-Michielsgestel net onder Den Bosch in Noord Brabant ontdekt u de mooiste en meest uitgebreide tuinverlichtingswinkel van Nederland!