Unieke showroom
met ruim 1000 showmodellen
Ook tuintimmerwerk in onze showroom

Inspirerende showroom buitenverlichting

Een echte showroom vlakbij ‘s-Hertogenbosch in Noord Brabant waar u de modellen, materialen en uitstraling kunt zien en voelen en waar u nog persoonlijk en deskundig advies krijgt. Geen webshop maar wel vele modellen op voorraad of snel leverbaar en gratis verzonden. Scherpe prijzen mèt de service van een speciaalzaak. Klik op de foto voor een korte impressie.

Showroom tuinverlichting 2 etages S&G Tuintotaal

Tuinverlichting uitzoeken in onze unieke showroom

Onze showroom is uniek in Nederland: 2 etages met ruim 1000 modellen tuinverlichting en buitenverlichting sfeervol opgesteld en aangesloten zodat u deze brandend kunt zien. Bezoek onze showroom en u zult zich verbazen over het assortiment. 

Beleef verlichting in onze donkere LED garden

Onze Light Experience Dream garden is een geheel verduisterde binnentuin waar u de tuinverlichting bij nacht kunt zien. Wij kunnen u in het donker de effecten van de verschillende soorten tuinverlichting, spots en de nieuwste led’s demonstreren.

Showroom buitenverlichting donker
Showroom terrasoverkapping Douglas S&G Tuintotaal

Overdekt de mogelijkheden in maatwerk bekijken

Tuinhuisjes, overkappingen, schuttingen en vlonders. In onze showroom kunnen wij de materialen, kwaliteit, afwerking en opties laten zien met diverse voorbeeldopstellingen.

Steellook ramen, screens, glazen schuifwanden, verlichting, elektra en verwarming, wij denken graag met u mee.

Showterrein voor nog meer inspiratie

Naast de voorbeelden in onze showroom vindt u buiten op ons showterrein nog enkele modellen tuinhuisjes, overkappingen en carports ter inspiratie. Maar kom vooral binnen en laat u adviseren!

Showterrein terrasoverkapping Douglas S&G Tuintotaal

Inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

Wij zijn dé specialist in tuin- en buitenverlichting en hèt adres voor maatwerk en montage van al uw tuintimmerwerk.