Composiet & bamboe
schuttingen & vlonders
Naar realisaties

WPC Hout-Kunststof-Composiet

HKC, beter bekend onder de Engelse afkorting WPC , is een geperst materiaal van hout en kunststof. Zowel de exacte samenstelling als het (co)extrusie productieproces bepalen de uiteindelijke kwaliteit. Schuttingen, tuinpoorten en vlonders zijn leverbaar in dit duurzame en kleurechte materiaal. 

Afhankelijk van het door u gekozen type kan de garantie oplopen tot 20, 30, 40 of zelfs 50 jaar “Stain & Fade” garantie en LifeTime performance garantie.

Schutting Ideal S&G Tuintotaal
Showroom WPC S&G Tuintotaal

Topmerken WPC

Wij leveren WPC van DuoFuse, Fiberon en Fiberdeck, ieder met zijn eigen structuren en kleuren. Met fijne of grove ribbel, geborsteld of met houtnerf, in diverse breedtes, massief of hol. 

Kom de mogelijkheden bekijken in onze showroom waar wij alle structuren en kleuren in het echt kunnen laten zien (zie foto) en laat u adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Bamboo decking & cladding

Wij leveren thermisch behandeld bamboe “Samba” met een natuurlijke lichte kleur of “Melody” met een diepe donkere kleur. Terrasplanken glad of met profiel en rhombusdelen in verschillende breedtes voor een eigentijdse schutting. Alle bamboe wordt met Cobra clips blind gemonteerd zodat er geen schroeven in het zicht komen.

Vlonder Samba bamboe S&G Tuintotaal

Enkele realisaties:

Inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

Wij zijn dé specialist in tuin- en buitenverlichting en hèt adres voor maatwerk en montage van al uw tuintimmerwerk.