Composiet

Composiet & bamboe
schuttingen & vlonders
Naar realisaties

WPC Hout-Kunststof-Composiet

HKC, beter bekend onder de Engelse afkorting WPC , is een geperst materiaal van hout en kunststof. Zowel de exacte samenstelling als het (co)extrusie productieproces bepalen de uiteindelijke kwaliteit. Schuttingen, tuinpoorten en vlonders zijn leverbaar in dit duurzame en kleurechte materiaal. 

Afhankelijk van het door u gekozen type kan de garantie oplopen tot 25, 40 of 50 jaar “Stain & Fade” garantie en LifeTime performance garantie.

Schutting Ideal S&G Tuintotaal
Vlonder Symmetry Warm Sienna S&G Tuintotaal

Topmerken WPC

Wij leveren WPC van DuoFuse, Fiberon, Fiberdeck en NewTechWood, ieder met zijn eigen structuren en kleuren. Met fijne of grove ribbel, geborsteld of met houtnerf, in diverse diktes, massief of hol. Kom de mogelijkheden en kleuren bekijken in onze showroom en laat u adviseren wat voor u de beste oplossing is.

Bamboo decking & cladding

Wij leveren thermisch behandeld bamboe “Samba” met een natuurlijke lichte kleur of “Melody” met een diepe donkere kleur. Terrasplanken glad of met profiel en rhombusdelen in verschillende breedtes voor een eigentijdse schutting. Alle bamboe wordt met Cobra clips blind gemonteerd zodat er geen schroeven in het zicht komen.

Vlonder Samba bamboe S&G Tuintotaal

Enkele realisaties:

Inspiratie nodig?

Bezoek onze showroom

Wij zijn dé specialist in tuin- en buitenverlichting en hèt adres voor maatwerk en montage van al uw tuintimmerwerk.