Maatwerk overkappingen
Neem contact op

Diverse stijlen maatwerk overkappingen

Op ons showterrein en in onze showroom vindt u diverse stijlen overkappingen, van klassiek landelijk tot strak modern. Op basis van deze voorbeelden ontwerpen we samen met u de maatwerk overkapping van uw wensen. 

Hierbij gaan wij in overleg uit van het toekomstig gebruik. Wil u een overdekt terras met beschutting tegen de regen en de zon of een tuinkamer die met glaswanden geheel afsluitbaar is? Komt er een lounge-set om heerlijk te relaxen of een tafel en stoelen om vaker buiten te kunnen eten?  Moet er een barretje met koelkast in of een barbecue of buitenkeuken? 

Maatwerk terrasoverkapping met steellook ramen S&G Tuintotaal
Maatwerk terrasoverkapping Douglas S&G Tuintotaal

Materiaalkeuze en totaalconcept

Afhankelijk van de gewenste uitstraling kiezen we samen met u de materialen en afwerking van uw maatwerk terrasoverkapping. Douglashout, vurenhout of hardhout? Blank, geïmpregneerd of geheel in kleur gespoten? Glad geschaafd, fijn bezaagd of ruw? Rabatdelen, potdekselplanken, sponningplanken of vellingdelen? In ieder geval altijd duurzaam en onderhoudsarm want we doen geen concessies aan de kwaliteit.

Al onze maatwerk terrasoverkappingen worden door ons geplaatst inclusief dakbedekking, sommige kunnen ook als bouwpakket worden geleverd. Naar wens kunnen wij ook zorgen voor het grondwerk, de fundatie, vlonder of vloer, isolatie, elektra en glasschuifwanden.

Voorbeelden en realisaties

Kijk naar de S&G maatwerk Tuinhuisjes & overkappingen of Trendhout buitenverblijven voor meer informatie en foto’s van diverse realisaties. Kom daarna gerust naar onze showroom en laat u uitgebreid informeren.

Meer inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunnen wij de materialen, kwaliteit, afwerking en opties laten zien met diverse voorbeeldopstellingen.