Laagspanning

Het In-Lite systeem is gebaseerd op 12V laagspanning waardoor het eenvoudig zelf is aan te leggen voor hovenier en particulier. Scope prikspots, een ruim assortiment grondspots en een aantal lichtconcepten, wij adviseren u graag bij het samenstellen. Alle armaturen kunt u in onze showroom in het echt zien en wij hebben vrijwel alles op voorraad dus u kunt direct aan de slag! 

In-Lite 12V prikspot S&G Tuintotaal

Unhide your garden

De magie van licht laat uw tuin in de avond pas echt tot leven komen. Daarvoor is wel een “magic touch” nodig maar deze hebben wij door onze kennis en jarenlange ervaring met deze producten. Met onze service en 5 jaar In-Lite garantie verandert uw donkere tuin voorgoed in een magische plek waar de gezelligheid tot in de late uren doorgaat.

LIV concept

Tijdloze staanders en wandlampen met warm sfeerlicht dat rondom schijnt. Zwart, zilvergrijs, wit of Corten, voor iedere tuin de juiste uitstraling.

In-Lite 12V LIV concept S&G Tuintotaal
In-Lite 12V ACE concept S&G Tuintotaal

ACE concept

ACE kenmerkt zich door een strak open design waarbij de lichtbron kantelbaar is zodat je eenvoudig je ideale lichtbeeld kunt creëren. Zowel staanders als wandlampen leverbaar in diverse kleuren, te personaliseren met accessoires voor een andere lichtspreiding.

EVO concept

Perfect Evolution met de strakke armaturen van het EVO concept, mooi egaal licht door de diamond cut lens, staanders en wandlampen. Ook leverbaar als lichtstrip of flex om accenten aan te brengen onder zwevende onderdelen in de tuin. 

Buitenverlichting
In-Lite 12V DISC concept S&G Tuintotaal

DISC concept

Discover your style. Door de ronde vormen is dit concept uitermate geschikt voor de natuurlijke tuin. Met zijn rondom schijnende lichtuittrede hèt perfecte armatuur om borders sfeervol te verlichten. Ook te combineren met de bijpassende SWAY welke door de flexibele staanders meedeinen met de wind.

Ter inspiratie:

Meer inspiratie nodig?

kaart Nederland

Bezoek onze showroom

Wij zijn dé specialist in tuin- en buitenverlichting en hèt adres voor maatwerk en montage van al uw tuintimmerwerk.