Tijdens de volledige lockdown kunt u onze showroom virtueel bezoeken middels WhatsApp videobellen. Maak hiervoor op uw telefoon een contact "S&G Tuintotaal" aan met telefoonnummer 073-5514251. Ga in WhatsApp naar S&G Tuintotaal en kies rechtsboven voor het video icoontje. Bel ons vooraf voor een afspraak.


LOCKDOWNACTIE TUINVERLICHTING


Tijdens de volledige lockdown (t/m 2 maart) kunt u telefonisch of per email tuinverlichting bestellen met maar liefst 15% korting!

Bel voor advies, een virtueel showroombezoek of een prijsopgave. Uw bestelling wordt GRATIS thuis geleverd!

U kunt natuurlijk ook vanaf 3 maart op afspraak onze showroom bezoeken waar alles in het echt is opgesteld, met onderstaande kortingbon krijgt u tot eind maart 10% winterkorting!


Actievoorwaarden:
Actie geldt niet in combinatie met andere kortingen.
De korting geldt niet op InLite 12V, Philips HUE en CLS.
Per klant kan slechts 1x van deze actie gebruik worden gemaakt.
De korting is niet van toepassing op al gedane bestellingen.
Deze internetactie is geldig t/m woensdag 31 maart 2021.BONUSACTIE 5%


Maatwerk huisjes en overkappingen nu +5% BONUS! Er is nog beperkt ruimte voor productie en plaatsing van maatwerk tuinhuisjes, terrasoverkappingen en carports in april en mei.

Bestel nu en krijg GRATIS buitenverlichting t.w.v. 5% van uw aankoopbedrag! Let op, hiervoor komen nog maar een beperkt aantal projecten in aanmerking (geldt niet voor reeds geplaatste bestellingen).OPRUIMING tuinverlichting


Omdat wij in onze showroom en magazijn ruimte moeten maken voor nieuwe modellen zijn een groot aantal showmodellen en voorraadmodellen nu afgeprijst met kortingen tot 80%.

Kortingen van 30 tot 80% op de originele prijs